Bedst i test2018-09-30T06:15:08+00:00

Bedst i test


Topkarakterer hos Teknologisk Institut

Hos Vestsjællands Antirust Center får vi foretaget stikprøvekontroller 2 gange årligt. Kontrollerne foretages af Teknologisk Institut, som udtager 5-6 biler til test. Teknologisk Institut undersøger, om bilerne har fået den korrekte behandling, og om behandlingen er udført ordentligt.

Hos Vestsjællands Antirust Center har vi fra 2013 til 2016 opnået topkarakterer i samtlige kvalitetstests, så vi ligger i toppen hos Teknologisk Institut. I foråret 2014 havde vi besøg af Teknologisk Institut, som kontrollerede fem biler, der alle blev vurderet som værende fejlfri. I den forbindelse skrev konsulenten fra Teknologisk Institut:

“Flot og kvalitetsmæssigt korrekt udførte behandlinger”

Vores høje karakterer hos Teknologisk Institut skyldes vores store fokus på kvalitet igennem hele processen. Vi leverer altid høj kvalitet både i forarbejdet, under selve behandlingen og i efterarbejdet. Og vi bruger meget tid på hver enkelt bil, så den bliver rustbeskyttet korrekt.

Vi er desuden godkendt FDM samarbejdspartner.


En del af Dinitrol og mange års erfaring

Siden 1990’erne har vi foretaget undervognsbehandlinger og rustbeskyttelser hos Vestsjællands Antirust Center. Vi har i hele denne periode været en del af Dinitrol, som har produkter af høj kvalitet til både nye og ældre biler. Din bil bliver derfor altid behandlet med den bedste rustbeskyttelse.

At være en del af Dinitrol betyder desuden, at vi udfører vores undervognsbehandlinger på baggrund af udførlige sprøjteskemaer. På den måde sikrer vi, at rustbeskyttelsen er i overensstemmelse med bilfabrikantens anvisninger. Derfor kan vi også udføre undervognsbehandlinger på alle typer og mærker biler.

Dinitrols sprøjteskemaer og vores mange års erfaring i branchen betyder, at vi ved rigtigt meget om biler. Derfor ved vi også, hvad der må laves og ikke må laves på forskellige biler.

For altid at kunne give vores kunder den bedste rustbeskyttelse, holder vi os løbende opdateret med ny viden og tekniske specifikationer. Vi kan derfor tilbyde dig en rustbeskyttelse af din bil, hvad enten du har en benzin-, diesel-, hybrid- eller elbil.