Rustbeskyttelse og undervognsbehandling i Kalundborg og Ubby

Beskyt din bil mod rust og det danske vejr

Vil du gerne sørge for, at din bil holder i mange år frem? I Danmark har vi et fugtigt klima, som medfører, at undervognen på din bil hurtigere ruster. Det skyldes, at undervognen består af jern, som begynder at ruste, når det bliver udsat for fugt og vand.

Det fugtige klima er derfor den største faktor til, at undervognen på din bil ruster. Foruden det fugtige klima bruges der i Danmark meget salt på vejene om vinteren. Salt på vejene medfører imidlertid, at din bil ruster hurtigere. For at sørge for, at din bil er kørende i mange år frem, er det derfor vigtigt at få lavet en undervognsbehandling med rustbeskyttelse.

Jo tidligere, du får foretaget en rustbeskyttelse af din bil, jo bedre. Det hænger sammen med, at jo kortere tid, du har haft din bil, jo mindre har den kørt, og dermed er den i mindre grad blevet udsat for fugt og rust.

En undervognsbehandling holder derfor bedre, hvis du får foretaget den umiddelbart efter, du har købt din nye bil. Til gengæld holder bilen længere.

Undervognsbehandling af din bil

Når du får foretaget en undervognsbehandling for at rustbeskytte din bil, bliver bilen først vasket ren for jord og skidt. Derefter får den lov til at tørre til dagen efter, så vi er helt sikre på, at alle dele er tørre.

Herefter skiller vi bilen ad, så inderskærme, bundplader og de andre plastdele afmonteres. Det gøres for, at vi kan få rustbeskyttet alle steder på undervognen. Når rustbehandlingen er tør, samles bilen igen, og vi vasker den, så du altid får en pæn og ren bil tilbage igen.

Vestsjællands Antirust Center

Hos Vestsjællands Antirust Center i Ubby bruger vi meget tid på din bil, så du altid får det bedste resultat. Forarbejdet er mindst lige så vigtigt som selve rustbeskyttelsen. Derfor sørger vi altid for at levere kvalitet hele vejen igennem, både i forarbejdet, under og i efterarbejdet.

Da vi er en del af Dinitrol, har vi desuden sprøjteskemaer, så vi kan rustbeskytte din bil i overensstemmelse med fabrikkens anvisninger. Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi ved meget om biler. Vi ved derfor også, hvad der må laves og ikke må laves på forskellige typer biler.

Vi holder os løbende opdateret omkring nye biler, modeller og specifikationer, så vi kan hjælpe dig, hvad enten du har en hybrid-, el-, diesel- eller benzinbil.

Har din bil brug for en rustbeskyttelse?

Er det ved at være lang tid siden, din bil har fået en rustbeskyttelse? Eller har den aldrig fået en? Så send os en besked eller book tid online, så hjælper vi dig med at få din bil til at holde i mange år frem. Vi foretager undervognsbehandling af biler fra hele Kalundborg Kommune.

Har du ikke selv mulighed for at bringe din bil til Ubby? Hos Vestsjællands Antirust Center kan vi hente og bringe din bil i hele Kalundborg Kommune.