Lejebil og hente/bringe service

 

Få hentet og bragt din bil

Har du svært ved at finde tid til en rustbeskyttelse af bilen? I en travl hverdag kan det være svært at få tid til at aflevere bilen til en undervognsbehandling og hente den igen, når bilen er færdig. Har man, som de fleste andre mennesker, kun én bil, bliver det desuden mere besværligt, da man selv skal frem og tilbage fra værkstedet.

Hos Vestsjællands Antirust Center tilbyder vi derfor at hente din bil for dig. Når undervognsbehandlingen er færdig, bringer vi naturligvis bilen tilbage til dig igen. På den måde sparer du transporten til og fra værkstedet.

Bor du inden for Kalundborg Kommune, henter og bringer vi din bil for kun 200 kr. Hvis du bor længere væk, så ring til os. Så finder vi en løsning og en fordelagtig pris til dig.

 

Lej en bil

Kan du ikke undvære din bil? En undervognsbehandling hos Vestsjællands Antirust Center kræver, at vi låner din bil i 2 dage. Til gengæld får du den tilbage nyvasket.

Vi skal bruge bilen i to dage for at sikre, at rustbeskyttelsen bliver lavet ordentligt. For nogle kan det dog være svært at undvære bilen så længe, da den er en stor del af at få dagligdagen til at fungere. Derfor kan du hos Vestsjællands Antirust Center leje en bil, mens din egen får en rustbeskyttelse.

Du kan leje en bil til 150 kr. i døgnet. Når du får lejebilen, har den en fuld tank, og du kan køre i den, så meget du har lyst til. Du skal blot sørge for, at tanken er fuld, når du afleverer den igen.

Har du brug for at benytte dig af vores lejebil eller hente/bringe service i forbindelse med rustbehandling af din bil? Så ring til os på 59 59 51 55 eller udfyld kontaktformularen, så finder vi en løsning, der passer til dig og din hverdag.

Kontakt info