Rustbeskyttelse af bil – beskyt din bil mod rust og det danske vejr

Vil du gerne sørge for, at din bil holder i mange år frem? I Danmark har vi et fugtigt klima, som medfører, at undervognen på din bil hurtigere ruster. Det skyldes, at undervognen består af jern, som begynder at ruste, når det bliver udsat for fugt og vand. Derfor tilbyder vi hos Vestsjællands Antirust Center i Ubby rustbeskyttelse af bil for kunder fra lokalområdet samt Gørlev, Kalundborg, Svebølle og omegn.

Et fugtigt klima og meget salt på vejene forårsager rust

Det fugtige klima er den største faktor til, at undervognen på din bil ruster. Foruden det fugtige klima bruges der i Danmark meget salt på vejene om vinteren. Salt på vejene medfører imidlertid, at din bil ruster hurtigere. For at sørge for at din bil er kørende i mange år frem, er det derfor vigtigt at få foretaget en undervognsbehandling af bil med rustbeskyttelse.

Jo tidligere du får foretaget en rustbeskyttelse af bil, jo bedre. Det hænger sammen med, at jo kortere tid du har haft din bil, jo mindre har den kørt, og dermed er den i mindre grad blevet udsat for fugt og rust.

En rustbehandling holder derfor bedre, hvis du får foretaget den umiddelbart efter, du har købt din nye bil. Til gengæld holder bilen længere.

Sådan udfører vi rustbeskyttelse af bil

Når du får foretaget en undervognsbehandling for at rustbeskytte din bil, bliver bilen først vasket ren for jord og skidt. Derefter får den lov til at tørre til dagen efter, så vi er helt sikre på, at alle dele er tørre.

Herefter skiller vi bilen ad, så inderskærme, bundplader og de andre plastdele afmonteres. Det gøres for, at vi kan få rustbeskyttet alle steder på undervognen. Når rustbehandlingen er tør, samles bilen igen, og vi vasker den, så du altid får en pæn og ren bil tilbage igen.

Vi bruger den nødvendige tid på at sikre det bedste resultat

Hos Vestsjællands Antirust Center i Ubby bruger vi meget tid på din bil, så du altid får det bedste resultat. Forarbejdet er mindst lige så vigtigt som selve rustbeskyttelsen. Derfor sørger vi altid for at levere kvalitet hele vejen igennem, både i forarbejdet, under og i efterarbejdet.

Da vi er en del af Dinitrol, har vi desuden sprøjteskemaer, så vi kan rustbeskytte din bil i overensstemmelse med fabrikkens anvisninger. Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi ved meget om biler. Vi ved derfor også, hvad der må laves og ikke må laves på forskellige typer biler.

Vi holder os løbende opdateret omkring nye biler, modeller og specifikationer, så vi kan hjælpe dig, hvad enten du har en hybrid-, el-, diesel- eller benzinbil. Du kan også altid læse mere her om vores rustarbejde.

Hvad koster rustbeskyttelse?

Hos os kan du få rustbeskyttelse til en billig pris i forhold til, at du forlænger bilens levetid væsentligt og øger din egen sikkerhed. Du kan finde en oversigt over vores priser her.

Har din bil brug for at blive rustbeskyttet?

Er det ved at være lang tid siden, din bil har fået en rustbeskyttelse? Eller har den aldrig fået en? Så send os en besked eller book tid online, så hjælper vi dig med at få din bil til at holde i mange år frem. Vi foretager rustbehandling af biler fra hele Kalundborg Kommune.

Har du ikke selv mulighed for at bringe din bil til Ubby? Hos Vestsjællands Antirust Center kan vi hente og bringe din bil i hele Kalundborg Kommune. Du kan også altid skrive til os på mail ANTIRUST@MAIL.DK eller ringe på 59 59 51 55.