Rustarbejde på biler

Skal du have udført rustarbejde på din bil, og leder du efter et værksted i nærheden af Kalundborg, Svebølle, Gørlev eller omegn, der kan varetage arbejdet, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Vestsjællands Antirust i Ubby har vi mange års erfaring inden for rustarbejde, og vi er samtidig også et Dinitrol Center. Vi står dermed klar til at hjælpe dig og din bil.

 

Spørgsmål og svar angående rustarbejde

Nedenfor kan du finde svar på en række ofte stillede spørgsmål omkring rust.

 

Hvordan skabes rust?

Når fugtig luft og vand kommer i kontakt med råt metal, dannes der rust. Hvis metallet er dækket af maling, vil fugten først blødgøre malingen og på den måde arbejde sig ned til det rå metal. Når der er dannet rust på metallet, vil metallet nedbrydes. Rust på undervognen af din bil vil derfor i sidste ende betyde, at bilen vil gå fra hinanden og derfor ikke kunne køre.

 

Hvorfor ruster min bil?

Det fugtige klima i Danmark er den største faktor til, at undervognen på din bil ruster. Derudover er der et stort forbrug af salt på de danske vinterveje, som gør, at vejene er farbare. Ifølge beregninger bliver der i Danmark saltet så meget, at der skulle være 240 kg salt til hver enkelt bil i landet. Derfor finder noget af vejsalten også ind i undervognen på din bil, hvilket betyder, at din bil ruster hurtigere.

 

Hvordan undgår jeg rust på min bil?

For at undgå at undervognen på din bil ruster, er det vigtigt med en undervognsbehandling med rustbeskyttelse. Jo tidligere du får rustbeskyttet undervognen på din bil, jo bedre holder behandlingen, da der endnu ikke er kommet rust på bilen. Det anbefales, at du får efterbehandlet bilen hvert 3. år afhængigt af, hvor meget du kører. Hvis du har en firehjulstrækker og ofte kører i terræn, kan det dog være nødvendigt med efterkontrol oftere, da bilen bliver udsat for mere fugt.

 

Hvilke biler skal rustbeskyttes?

Alle biler kan ruste. Derfor er det også nødvendigt at undervognsbehandle og rustbeskytte alle biler. Selv nye biler har brug for rustbeskyttelse. Faktisk er det bedste at rustbeskytte din bil umiddelbart efter, du har købt den. Dermed undgår du, at din bil ruster før behandlingen, og beskyttelsen holder derfor længere.

Af den grund har vi hos Vestsjællands Antirust Center aftaler med en række bilforhandlere, som sælger deres biler sammen med en rustbehandling hos os. Ved at få foretaget en behandling på din nyindkøbte bil, sørger du for, at din bil er kørende i mange år frem.

Bor du i Kalundborg, Ubby eller omegn, kan du få rustbeskyttet din bil hos Vestsjællands Antirust Center.

 

Hvad koster rustarbejde?

Hvis der skal udføres rustarbejde på din bil, kan du forvente, at din pris på en rust-reparation afhænger af, hvor meget rust der er på bilen. Derfor kan det betale sig at få udført en forebyggende behandling, som du kan finde vores priser på her. Du kan også altid skrive til os på mail ANTIRUST@MAIL.DK eller ringe på 59 59 51 55.

 

Hvem laver rust på biler?

Vi er eksperter i rustarbejde og fremtidig rustbeskyttelse. Døjer du med rust på din bil eller ønsker du at undgå det, så kontakt os! Skriv en mail til ANTIRUST@MAIL.DK, ring på 59 59 51 55 eller book din tid med det samme.

Kontakt info