Rustbehandling af bil – bedst i test

Skal du have udført en rustbehandling af bil, og leder du efter et værksted i nærheden af Gørlev, Svebølle, Kalundborg eller omegn? Så er vi hos Vestsjællands Antirust Center i Ubby det rette sted for dig.

Topkarakterer hos Teknologisk Institut

Vi får foretaget stikprøvekontroller to gange årligt. Kontrollerne foretages af Teknologisk Institut, som udtager 5-6 biler til test. Teknologisk Institut undersøger, om bilerne har fået den korrekte rustbehandling, og om behandlingen er udført ordentligt.

Hos Vestsjællands Antirust Center har vi fra 2013 til 2016 opnået topkarakterer i samtlige kvalitetstests, så vi ligger i toppen hos Teknologisk Institut. I foråret 2014 havde vi besøg af Teknologisk Institut, som kontrollerede fem biler, der alle blev vurderet som værende fejlfri. I den forbindelse skrev konsulenten fra Teknologisk Institut:

“Flot og kvalitetsmæssigt korrekt udførte behandlinger”

Vores høje karakterer hos Teknologisk Institut skyldes vores store fokus på kvalitet igennem hele processen. Vi leverer altid høj kvalitet både i forarbejdet, under selve behandlingen og i efterarbejdet. Samtidig bruger vi også meget tid på hver enkelt bil, så den bliver rustbeskyttet korrekt.

Vi er desuden godkendt FDM samarbejdspartner.

En del af Dinitrol og mange års erfaring med rustbehandling af bil

Siden 1990’erne har vi foretaget undervognsbehandlinger og rustbeskyttelse af bil hos Vestsjællands Antirust Center. Vi har i hele denne periode været en del af Dinitrol, som har produkter af høj kvalitet til rustbehandling af bil, herunder både nye og ældre biler. Din bil bliver derfor altid behandlet med den bedste beskyttelse mod rust.

At være en del af Dinitrol betyder desuden, at vi udfører vores undervognsbehandlinger på baggrund af udførlige sprøjteskemaer. På den måde sikrer vi, at vores rustbehandling af bil er i overensstemmelse med bilfabrikantens anvisninger. Derfor kan vi også udføre undervognsbehandlinger på alle typer og mærker biler.

Dinitrols sprøjteskemaer og vores mange års erfaring i branchen betyder, at vi ved rigtigt meget om biler. Derfor ved vi også, hvad der må laves og ikke må laves på forskellige biler.

For altid at kunne give vores kunder den bedste rustbehandling af bil, holder vi os løbende opdateret med ny viden og tekniske specifikationer. Vi kan derfor tilbyde dig en rustbehandling af din bil, hvad enten du har en benzin-, diesel-, hybrid- eller elbil.

Hvad koster rustbehandling?

Kunne du tænke dig at vide, hvor meget en rustbehandling koster? Så kan du finde en oversigt over vores priser her. Du kan også læse mere her om det rustarbejde der kan være med til at forebygge så din bil slipper for rust.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig pris på en behandling af højeste kvalitet. Du kan altid skrive til os på mail ANTIRUST@MAIL.DK eller ringe på 59 59 51 55 hvis du ønsker mere information.