Undervognsbehandling i Kalundborg og Ubby

Undervognsbehandling af ny bil såvel som gammel bil

Har du købt en ny bil, og vil du gerne sikre dig, at den holder i mange år fremadrettet? I Danmark har vi et meget fugtigt klima, hvilket betyder, at undervognen på din bil vil ruste hurtigere.

Derfor anbefaler vi altid vores kunder at få udført en undervognsbehandling af ny bil, og herefter skal bilen behandles regelmæssigt hvert 2.-3. år. Hos Vestsjællands Antirust Center i Ubby tilbyder vi undervognsbehandling af ny bil såvel som gammel bil med rustbeskyttelse, og vi har kunder fra blandt andet Kalundborg, Svebølle, Gørlev og omegn.

Hvorfor ruster bilen?

Det fugtige danske klima er den primære årsag til, at undervognen på din bil ruster. Derudover bruges der om vinteren rigtigt meget salt på vejene, som er medvirkende årsag til, at din bil vil ruste hurtigere end ellers.

Hvorfor skal jeg undervognsbehandle min nyindkøbte bil?

Jo tidligere du får foretaget en rustbehandling af din bil, desto bedre er det. Det skyldes, at jo nyere din bil er, desto mindre har den også kørt, og jo mindre er den også blevet udsat for rust og fugt.

Det betyder med andre ord, at en undervognsbehandling af ny bil holder bedre, fordi du får den foretaget umiddelbart efter, du har købt bilen.

Sådan foregår vores undervognsbehandling af ny bil og gammel bil

Vi starter med at vaske din bil ren for skidt og jord. Herefter tørrer den frem til næste dag, så vi er helt sikre på, at alle bilens dele er helt tørre.

Når de er det, skiller vi bilen ad, så bundplader, inderskærme og andre plastdele bliver afmonteret. Det gør vi for, at vi kan sørge for at få rustbeskyttet hele undervognen. Når behandling er tør, samler vi bilen igen, og vi afslutter behandlingen med at vaske din bil, så den er pæn og ren, når du får den tilbage.

Hvad koster en undervognsbehandling?

Du kan finde en oversigt over vores priser på undervognsbehandling af din bil ved at klikke her her.

En undervognsbehandling af bil er forholdsvis billig i forhold til den forlængede holdbarhed, du vil give din bil.

Du kan altid skrive til os på ANTIRUST@MAIL.DK eller ringe på 59 59 51 55 hvis du ønsker mere information.