Bedste undervognsbehandling af bil – Sjælland

På jagt efter bedste undervognsbehandling på Sjælland? En undervognsbehandling af bil er relevant, da vi i Danmark har et meget fugtigt klima, hvilket betyder, at undervognen på din bil vil ruste hurtigere. Hvis du har købt ny bil og gerne vil sikre dig, at den holder i mange år fremadrettet, så anbefaler vi altid vores kunder at få udført en undervognsbehandling af ny bil.

Efter en undervognsbehandling bil, skal den herefter behandles regelmæssigt hvert 2.-3. år. Hos Vestsjællands Antirust Center i Ubby tilbyder vi den bedste undervognsbehandling af ny bil såvel som gammel bil med rustbeskyttelse. Vi har kunder til undervognsbehandling Sjælland herunder Kalundborg, Svebølle, Gørlev og omegn.

Hvad er undervognsbehandling og pris?

Det er en behandling, som beskytter din bils undervogn mod rust. Vejret i Danmark kan være hårdt for mange typer biler, hvor fugt og vådt vejr, og ikke mindst vores brug af salt i vintermånederne, kan være hårdt for bilens undervogn. Grundet vejret skal vi i Danmark derfor være mere opmærksomme på rust i forhold til andre lande. Vi anbefaler altid behandling og beskyttelse af undervogn uanset om din bil er ny eller ej. Hvis du har en helt ny bil, så kan du nemt forlænge bilens levetid, hvis du er opmærksom på rust fra start. Rust er ikke kun ødelæggende for bilen selv, men det kan også nedbringe værdien på din bil, hvis rusten virkelig har fået lov til at sætte sig. Ofte medbringer rust andre problemer og småreparationer med sig, og derfor anbefaler vi beskyttelse mod rust til alle bilejere.

Her hos Vestsjællands Antirust følger vi de højeste krav til behandlingen til en rigtig fornuftig undervognsbehandling pris. Kontakt os her, hvis du har spørgsmål eller hvis du ønsker at booke en tid og få din pris på undervognsbehandling.

Kontakt os her

 

Undgå rust med den bedste undervognsbehandling

Det fugtige danske klima er den primære årsag til, at undervognen på din bil ruster. Derudover bruges der om vinteren rigtigt meget salt på vejene, som er medvirkende årsag til, at din bil vil ruste hurtigere end ellers. Saltet fra vejen ender primært under din bil og medfører at undervognen ruster hurtigt, medmindre den er godt beskyttet. Derfor tilbyder vi den bedste undervognsbehandling, som regelmæssigt testes for at opretholde den høje kvalitet.

Vi er et Dinitrol Center, som har høje standarder til vores rustbehandling og -beskyttelse generelt. Vores høje kvalitetskrav ses ved, at vi altid vurderer den enkelte bilmodel i forhold til vores detaljerede sprøjteskemaer, så du får en beskyttelse, som passer til netop din bil. Derudover dokumentere vi altid vores arbejde, så du nemmere kan følge med i, hvilke områder vi har behandlet. Kontrolordningen på vores center bliver udført af Teknologisk Institut, som garanterer en høj kvalitet og beskyttelse hver gang.

Hvorfor skal jeg undervognsbehandle ny bil?

Jo tidligere du får foretaget en rustbehandling af din bil, desto bedre er det. Det skyldes, at jo nyere din bil er, desto mindre har den også kørt, og dermed mindre udsat for rust og fugt. Det betyder med andre ord, at en undervognsbehandling af ny bil holder bedre, fordi du får den foretaget umiddelbart efter, du har købt bilen. Vi udfører processen i kvalitet samtidig med, at vi tilbyder konkurrencedygtig pris på undervognsbehandling af ny bil. Vi tilbyder flere behandlingsdeals til gode priser, så alle har muligheden for at passe på deres nye såvel som gamle bil.

Kontakt os her

 

Sådan foregår vores undervognsbehandling af ny bil og gammel bil

Vi starter med at vaske din bil ren for skidt og jord. Herefter tørrer den frem til næste dag, så vi er helt sikre på, at alle bilens dele er tørre. Dette forlænger processen for behandlingen, men er nødvendigt for at sikre den bedste undervognsbehandling i kvalitet.

Når de er det, skiller vi bilen ad, så bundplader, inderskærme og andre plastdele bliver afmonteret. Det gør vi for, at vi kan sørge for at få rustbeskyttet hele undervognen. Når behandling er tør, samler vi bilen igen, og vi afslutter behandlingen med at vaske din bil, så den er pæn og ren, når du får den tilbage. Hele denne proces tilbyder vi samtidig til attraktive priser på undervognsbehandling.

Pris på undervognsbehandling?

Du kan finde en oversigt over vores pris på undervognsbehandling af din bil ved at klikke her her. Vores undervognsbehandling tilbud varierer alt efter din model og stand af bilen. Se eksempelvis vores populære undervognsbehandling af ny bil pris.

I forhold til den forlængede holdbarhed, du vil give din bil, er det en billig undervognsbehandling vi tilbyder. Vi har så vidt muligt skruet priserne i bund, så alle kan være med. En undervognsbehandling mod rust og slid er en god investering for dig og din bil. Du kan altid skrive til os på ANTIRUST@MAIL.DK eller ringe på 59 59 51 55 hvis du ønsker mere information eller hvis du er i tvivl om din undervognsbehandling pris.

Dinitrol undervognsbehandling nær Kalundborg

En Dinitrol undervognsbehandling giver din bil de bedste forudsætninger for at modstå rust, vind og vejr. Her får du den bedste undervognsbehandlingm, og du kan altid være sikker på den højeste kvalitet og standard, som sikre din bils levetid og værdien, hvis du en dag skal sælge den videre. 

Som autoriseret Dinitrol værksted følger vi en procedure som både sikre den højeste kvalitet og dokumentation. Først og fremmest laver vi fotodokumentation, så du kan være sikker på korrekt beskyttelse mod rust på undervognen. Derudover udvikler vi selv vores detaljeret sprøjteskema til alle typer bilmodeller. 

Hvor ofte er undervognsbehandling nødvendigt?

Ved køb af ny bil anbefaler vi beskyttelse mod rust så hurtigt som muligt. Da mange biler ikke er egnet til det danske vejr, er det en god idé at få en undervognsbehandling med det samme. Efter første behandling anbefaler vi efterbehandling ca. hvert 2-3 år alt efter bilens stand ved første behandling og kørte kilometer.

Hvilken undervognsbehandling er bedst?

Undervognsbehandlinger er heldigvis vores helt store passion og vi er eksperter i at vurdere hvilken behandling der er bedst. Tøv ikke med at kontakte os eller booke din tid, så sørger vi for at udføre den rette behandling til lige præcis din bil.

Kontakt info